„Expoziţiile MINERALIA” din diverse oraşe sunt cele mai importante evenimente dedicate în întregime esantioanelor naturale, cristalelor si pietrelor de podoabă. În cadrul lor este prezentată cea mai variată gamă de specii minerale, colecţii de minerale, cristale, obiecte ornamentale, pietre semipreţioase şi preţioase folosite in bijuterii. Informatii complete, identificari de minerale, metode de identificare a materialelor in bijuterii, prezentari stiintifice ale unei anumite specii minerale, expertize, lansari de carte sau publicatii din domeniul mineralogiei.

„Vedetele” : ametist, acvamarin, azurit, beril, calcedonie, calcit, carneol, citrin, chihlimbar, coral, fluorină, gips, granat, jasp, labradorit, lapis lazuli, larimar, malachit, moldavit, opal, pirită, safir, serpentinit, serafinit, smarald, spinel, sugilit, rodocrozit, rubin, topaz, turcoaz, turmalină, etc.

Pana la data de 1 septembrie, datorita situatiei speciale din acest an,  intalnirile din cadrul „Expozitiilor Mineralia” nu vor avea loc.

INFORMATII: Andrei Gorduza, geolog, contact@mineralia.ro; 0724.503180

 

Expozitia Mineralia Iasi 2017

Standul Mineralia Bucuresti 2016

Ametist; regiunea Baia Mare

Rodocrozit, cuart; regiunea Baia Mare

 

 

 

 

This entry was posted in General. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Despre Mineralia

    Incepind cu pietrele de riu si pina la stralucitoarele pietre pretioase, incercam sa aducem cit mai multe informatii, sa discutam cit mai multe teme si sa prezentam intr-o maniera clara si corecta minunata lume a mineralelor.

  • Categorii