Rodocrozit, Argentina. Figurina 6 cm.

Rodocrozit, Argentina. Figurina 6,5 x 3,5 cm.

 

Lemn pietrificat (silicifiat). In milioane de ani, substanta organica este substituita de silice, in conditii geologice speciale. Madagascar. Forma si culori deosebite. 28 x 22 cm.

 

Colectie 72 esantioane minerale, piese de 3-4 cm. Ametist, malachit, lapis lazuli, aventurin, calcedonie, agat, disten, azurit, jasp, calcit, celestin, obsidian, aragonit, safir, howlit, ochi de tigru, lepidolit, fuksit, etc.

 

Fosila Amonit. Taiat, slefuit, dimensiune 6 cm. Madagascar.

 

Malachit tava. Bucati de malachit, slefuite, prinse in montura de cupru. Congo. Structura botroidala specifica si alternanta nuantelor de verde sunt spectaculoase. Diametru 34 cm.

INFORMATII: contact@mineralia.ro; 0724.503180

Ametist „cactus”. Uruguay. Felie taiata transversal din stalactita naturala, slefuita, pe suport de lemn. Culoare intensa la exterior si structura interna concentrica, din benzi de calcedonie maronie si cuart transparent. 7,5 cm x 6 cm.

 

Calcar fosilifer, amoniti. Maroc. Tava ornamentala, 30 cm.

 

 

Jasp „oceanic”. Madagascar. Savoniera slefuita din bucata de jasp policrom. 11 x 7 cm, inaltime 4 cm.

INFORMATII: contact@mineralia.ro; 0724.503180

 

This entry was posted in General. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Despre Mineralia

    Incepind cu pietrele de riu si pina la stralucitoarele pietre pretioase, incercam sa aducem cit mai multe informatii, sa discutam cit mai multe teme si sa prezentam intr-o maniera clara si corecta minunata lume a mineralelor.

  • Categorii