„Burse-expoziţii” de minerale în Romania

Expoziţiile MINERALIA din diverse oraşe sunt cele mai importante evenimente dedicate în întregime pietrelor de podoabă. În cadrul lor este prezentată cea mai variată gamă de specii minerale, colecţii de minerale, cristale, obiecte ornamentale şi bijuterii realizate din pietre semipreţioase şi preţioase.

Un lucru foarte important pentru aceste expoziţii: autenticitatea produselor.

„Vedetele” expoziţiilor: ametist, acvamarin, azurit, beril, calcedonie, calcit, carneol, citrin, chihlimbar, coral, fluorină, gips, granat, jasp, labradorit, lapis lazuli, larimar, malachit, moldavit, opal, pirită, safir, serpentinit, serafinit, smarald, spinel, sugilit, rodocrozit, rubin, topaz, turcoaz, turmalină, etc.

Programul expozitiilor este prezentat pe site.

Posted in General | Lăsaţi un comentariu

FOTOGRAFII

  • Ametist BaiutMineralia2015 012Poza rodocrozitaLion baryte 2

b4b15b3Cavansit inelFLOARE

FLOARE
Posted in General | Lăsaţi un comentariu

SITE-uri dedicate lumii minerale

Numeroase site-uri din România aduc în lumină lumea minerală. Majoritatea sunt pentru cumpărături, dar sunt şi unele dedicate informării sau prezenării de opinii:

www.fosilemineraleroci.blogspot.com

www.minerals.ro

www.pietresemipretioase.info

www.mineralesifloridemina.blogspot.com

Pentru informaţii de specialitate privitor la ORICE SPECIE MINERALĂ, complete şi profesioniste, trebuie apelat la www.mindat.org

Posted in General | Lăsaţi un comentariu
  • Despre Mineralia

    Incepind cu pietrele de riu si pina la stralucitoarele pietre pretioase, incercam sa aducem cit mai multe informatii, sa discutam cit mai multe teme si sa prezentam intr-o maniera clara si corecta minunata lume a mineralelor.

  • Categorii